Kölyökmacskát tartott a golden retriever orra elé a nő, ami ezután történt, felszántja a netet - Videó

Lincoln érdeklődése az otthonukban teljesedett ki: az apró cica gyakorlatilag az életéért küzdött, az őt folyton környékező hatalmas eb miatt.

Charlie hol a kanapé alatt bújt el, hol Kate karjai közt talált menedéket - a videón jól látszik, Lincoln egy másodpercre sem adja fel, meg akarja kaparintani a macskát. "Lincoln kezdettől fogva olyan kíváncsi és gyengéd volt vele, és miután néhány nap múlva bebizonyította Charlie-nak, hogy nem jelent veszélyt, elkezdtek együtt játszani és összebújni" - magyarázta Sherwood a Newsweeknek adott interjújában. A gazdájuknak azóta elolvad a szíve, ha rájuk néz. "Olyanok, mintha testvérek lennének" - mondja Kate.

@lincolnandcharlie My favorite love story #dogandcatbestfriends #dogandcatstory #goldenretriever #kittenanddog #fyp #fypdogs #fypkittens ♬ You're My Best Friend - Pub Dog

A kutya és a macska videója vírusként terjed a TikTok-on, már közel egymillióan látták és számos meghitt pillanatot felelevenít a kettejük közös történetéből. "Charlie Lincolnnal nőtt fel, így valahogy úgy viselkedik, mint ő, és azt hiszi, hogy ő egy kutya. Még sosem láttam kutyát és macskát ilyen közel egymáshoz. Nagyon aranyos" - mondta a büszke gazdi.

Címlapfotó: TikTok/lincolnandcharlie

24 óra