Az energián akart spórolni, szokatlan vacsorát tálalt fel ez a nő - Fotó

A növekvő költségek miatt sokan gondolkodnak azon, hogyan tudnának energiát és ezáltal pénzt spórolni, ez a nő forradalmi dolgot eszelt ki.

A kétgyermekes brit anya egy nyilvános Facebook-csoportban mutatta meg, hogyan tálalt nemrég egy mexikói vacsorát. A bejegyzésében gondosan leírta az összetevőket, és még azt is, hogy a vízzel is sikerült spórolnia, hiszen mosogatni sem kellett a különös estebéd után. Ugyanakkor elmondása szerint nem csak a két gyermeke, a férje is elégedett volt. De lássuk a hozzávalókat: darált hús, zöldségek, nacho, sajt, hagymakarikák. Mindez egy méretes, kiterített alufólián tálalva. A mexikói vacsorát kézzel kellett csipegetni, hogy az evőeszközöket se kelljen elmosni. Így a tálalással időt is megtakarított. 

De a különös vacsorának volt más előnye is...


Rebecca Cubberly a férjére bízta a gyerekek fürdetését, így mivel a vacsora hamar elkészült, takarítani is maradt pici ideje. A vacsora után pedig csak ki kellett dobni az alufóliát az asztalról és kész is volt minden. A 28 éves anyuka a DailyMail-nek azt is elárulta, valószínűleg lesz folytatás. "100 százalékig újra megtesszük" - mondta, utalva arra, az alufóliás módszer nagyon bejött nekik. A gyerekek rádásul olyan lelkesek voltak, hogy kamerán keresztül mutatták meg a nagyinak a forradalmi módszert.

A kommentelőket megosztotta az akció: vannak, akik szerint az alufóliát 400 évig kerülgethetjük majd a környezetünkben, mire lebomlik.

Címlapfotó: Facebook/RebeccaCubberly

24 óra