Egy steaket rendelt az évfordulójukon Daniela, a végén sírva hagyta el az éttermet - Videó

Egy romantikus évfordulónak indult, a 22 éves Daniela a vacsora után sírva hagyta el az éttermet.

Néhány nappal ezelőtt ünnepelték a második évfordulójukat, úgy tűnt, minden a terveknek megfelelően alakul. Danielát a szerelme egy étterembe vitte el, a férfi ajánlására a lány egy steak-et rendelt. Az estjük romantikus lett és bizakodva várták a folytatást is, aztán megérkezett a számla, a lány pedig képtelen volt megbírkózn az érzéseivel.

A Tik-Tok-ra töltött videójából az is kiderült, Daniela szerint ő hibázott, amikor az olcsó steak helyett egy wagyu steak-et rendelt. Ez a világ legdrágább marhahúsa, és ez a számlán is jól látszott. 312 dollárt, azaz több mint 125 ezer forintot számoltak fel azért a szelet húsért. "Az ő csak 48 dollárba került" - magyraázza párja tányérja kapcsán a lány a videóban. A férfi eközben a kártyájával fejcsóválva fizette ki az összeget.

"Sírva hagytam el az éttermet..." - mesélte a kommentek közt a lány, végül hozzátette, hogy szerencsére a barátja végig megértéssel reagált.

@ikingdani Throwback back to our 2 year anniversary #wagyu #sandiego #fypシ゚viral ♬ use this if youre gay - alex ◡̎


"Fogta a kezem, miközben sírtam, és azt mondta, hogy néhány hónap múlva majd nevetni fogunk rajta." - mobdta a lány, aki azt is hozzátette: ráadásul a steak sem ízlett neki. A videót már több mint 2 millióan látták.

Címlapfotó: TikTok/ikingdani-Instagram/ikingdani

24 óra