3 és fél milliárdért vette Will Smith ezt az álomvillát, a nők a gardrób miatt irigylik a nejét - Fotók

Az 53 éves akcióhős és felesége mélyen a szebébe nyúlt és egy nem mindennapi villáért csengetett ki 11,3 millió dollárt. A nyilvánosságra került képek a nőket hozzák lázba, a leginkább a gardrób.

Alig két éve Budapesten ünnepelte a születésnapját és fergeteges bulit csapott a Bazilika előtt Will Smith. Ingyen koncerttel örvendeztette meg a magyar rajongókat, ha már a kötelesség a magyar fővárosba szólította. A fergeteges partyról egy közel negyedórás filmet osztott meg a közösségi oldalán, Will Smith néhány nap alatt az egész országot elvarázsolta és neki köszönhetően az egész világ Budapestre figyelt azokban a napokban. Ezt a filmet azóta sem tudjuk megunni.

Azóta szinte egy szempillantás alatt repült el ez a két esztendő, Will Smith azóta már számtalan alkalomal szerepelt a címlapokon. Többek között azzal is, hogy a karantén alatt élete legrosszabb formájába került, úgy meghízott, azzal meg rendszeresen, hogy feleségével beismerték, nyitott kapcsolatban élnek. A jelek szerint most úgy tűnik, ennek ellenére továbbra is kitartanak egymás mellett, olyannyira, hogy most közösen vásároltak meg egy 11,3 millió dolláros, azaz 3 és fél milliárd forintos villát. 

A Hiden Hills-i kúria képei máris futótűzként terjednek a neten, a leginkább a nők körében! Ez a gardróbszoba ugyanis minden nő álma!

Álomkúriát vett Will Smith és a neje - Kosárpálya, mozi, de a gardrób mindent visz!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra