Miért van a virágboltok polcain selyemvirág is az élő mellett?

Ha egy virágüzlet korszerű akar lenni, nemcsak élő növényeket árul, hanem élethű utánzatokat is. Az emberek, akik szeretik a virágokat, értékelik azok szépségét, amely tulajdonság jelen van a művirágokban is. Számos előnnyel is rendelkeznek az élőkkel szemben, nézzük meg most ezeket! 

Egy gyönyörű selyemvirág csokor tökéletes alternatívát jelent, mert bármikor a rendelkezésünkre áll. Nem kell megvárni a virágzási idejét, minden évszakban beszerezhető. Rengeteg különböző szín és típus kapható a Valex Decor Kft selyemvirágai, műnövényei között a nagykereskedők, a virágkötészetek számára. 

A műnövények előnyei a vágott virággal szemben

A selyemvirágok, a különféle műnövények nagyon népszerűek, ennek pedig több oka is van. Mivel nem hervadnak el, nem száradnak ki, ezért kimondottan tartósak, tehát hosszú távú befektetésnek bizonyulnak. 

Túllocsolástól sem kell tartani, hiszen nem igényelnek öntözést, esetleg néha egy kis áttörlést nedves ruhával, hogy ne legyenek porosak. Ha nyaralni mész, vagy hosszabb utazásra, akkor sem kell megkérni a szomszéd nénit, hogy gondozza, mert nincs rá szüksége. 

A jó minőségű, valósághű kivitelezésű selyemvirágok nagyon dekoratívak, jól mutatnak a vázában az asztalon vagy a komódon, a könyvespolcon. Ügyfélszolgálatok, irodák is gyakran műnövényekkel helyettesítik az élőt, így nem kell gondot fordítani az ápolásra, és nem okozhatnak allergiás reakciót sem. Ezekben nincs se pollen, se illatanyag, úgyhogy nem kell egészségügyi problémáktól tartani a közelükben. 

Selyemvirágból bármikor bármilyen elérhető

A műnövények egyik legnagyobb erénye, hogy évszaktól és szezontól teljesen függetlenül elérhető mindegyik. A vágott virágok szépségében gyönyörködni erősen bekorlátozott időtartamokat jelenthet bizonyos fajtáknál, ám a selyemvirágok esetén ez nem lehet gond.

Arról nem is beszélve, hogy bármilyen kompozíciót létre tudsz belőlük hozni, mert variálhatod a különböző fajtákat és színeket. A virágok jótékony hatással vannak a közérzetünkre, kedvezően befolyásolják a hangulatunkat és a mentális egészségünket. 

Töltsd meg színekkel az otthonodat és a munkakörnyezetedet is, hogy mindig részed lehessen abban a csodálatos látványban, amit a növények nyújtanak! Ha pedig egy rendezvény dekorálásáról van szó, akkor se feledkezz meg az elbűvölő selyemvirágokról!

A selyemvirágok szerepe az ünnepi dekorációban

Bármilyen ünnepi eseményen, még egy esküvőn is megállják a helyüket a színvonalas, élethű műnövények. Az asztalon is jól mutatnak, de ötletes fotófal is készíthető a segítségükkel, amitől mindenki el lesz ragadtatva. 

Az esküvői csokor is készülhet selyemvirágból, főleg, ha a pár valamelyik tagja allergiától szenved. Ezzel biztosítva van a ceremónia zavartalan lebonyolítása, és a virágot nem kell kidobni, hanem örök emléke lesz ennek a jeles napnak. 

A növényutánzatokból kaphatók csokrok, zöldek, ágak, kitöltők, díszítők is a szálas virágok mellett, úgyhogy fantasztikus kompozíciók állíthatók össze belőlük. 

24 óra