Befeküdt a kutya ágyába a cica, a dobermann reakcióján könnyezve nevet a világ - Videó

A kutyák és macskák háborúja évszázadokra nyúlik vissza - a jelek szerint egy újabb jelentős csatán vagyunk túl. Egy kölyökcica és egy megtermett dobermann harcán.

Amanda Hope nappalijában zajlott le a kutyák kontra macskák háború legutolsó nagy csatája. A nő dobermannja, Sunny és cicája, Kodak feszültek egymásnak - nem is ok nélkül. A fekete macska robbantotta ki a konfliktust, hiszen nemes egyszerűséggel elfoglalta a kutyaágyat. Sőt, első ránézésre úgy is tűnik, örök érvényűnek gondolja mindezt. Sunny azonnal bosszú forral, és látszólag mindent megpróbál, hogy megszabaduljon a macskától. És megmentse a fekhelyét!

Ránézésre nincs egy súlycsoportban a két fél, ennek ellenére nem akármilyen csata kerekedett. Könnyezve nevet a Tik-Tok!

@amandaplease606 SHE KNOWS THIS IS HER BED, NOT THE CATS 😅😂 She’s FED UP. For people who think sunny is being aggressive/needs to leave the cat alone- Kodak is a hood rat & he is not scared of any dog💀 #fyp #cat #doberman #pets #foryoupage ♬ original sound - Amanda Hope ✨

Sunny előbb megragadja az ágyat, hogy lerázza róla a macskát, közben többször megpróbálja ugatással is menekülésre bírni. Kodak azonban végtelenül nyugodt és makacs, kényelmesen elfekszik. Sőt, elkezdi tisztogatni magát. Sunny így a cica bundáját kezdi csipkedni, ő azonban vissza-visszaüt. Azt csak később árulta el a gazdi, hy ki nyerte a csatát. Képet posztolt az ágyában büszkén ülő dobbermannról.

Hozzátesszük: feltehetően a cica magától ment el!

Címlapfotó: TikTok/amandaplease606

24 óra