DÖBBENET! Nem csak dohányt árult a trafikban a fővárosi férfi! - VIDEÓ

A IX. kerületi rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint egy dohánybolt alkalmazottjaként, munkaidőben árult kábítószert Ferencvárosban - írja a police.hu.

A rendőrség közleménye szerint F. Zsolt egy IX. kerületi trafik alkalmazottjaként 2021. januárjától árult kábítószert az üzletben. "A nyomozás adatai alapján a 47 éves férfit 2021. július 21-én a IX. kerületi boltban elfogták. Lakásán a rendőrök több mint negyed kilogramm amfetamint, valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket találtak. A drogot lefoglalták, értéke az előzetes becslések szerint 750.000 forint." - írja a police.hu.

Az elfogás napján a nyomozók a fogyasztói körbe tartozó M. Krisztofert és S. Norbertet is azonosították.

M. Krisztofer lakásán 200 gramm növényi törmeléket, 102 kábítószergyanús tablettát, továbbá kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket, valamint közel 3 millió forintot találtak. A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A rendelkezésre álló adatok alapján S. Norbert heti rendszerességgel vásárolt speed-et F. Zsolttól, összesen 14 alkalommal. A nyomozók a 40 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják. S. Norbert az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Az eljárás során a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon a 47 éves F. Zsoltot kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanús.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra