Képtelenség megszokni: Kim Kardashian vörös lett! - Fotók

Eljutott arra a szintre, amikor már a tartalomgyártás miatt valószínűleg ezt is be kell vállalnia. Ha jól áll neki, ha nem.

A világ egyik legismertebb és leggazdagabb híressége, pedig alig tizenhárom éve szinte egy senki volt. 2007-ben lett ismert, amikor egy privát házivideója felkerült az internetre. Nagy szó volt ez még akkoriban, nem is csoda, hogy méretes botrány kerekedett belőle, no meg egy per, aminek köszönhetően ötmillió dollárt zsebelt be. Még abban az évben bemutatták az örmény származású Kardashian-család életéről szóló realityt, azóta pedig már nincs élő ember, aki ne ismerné őket. Vagyonukat dollármilliókban mérik, és amihez nyúlnak, gyakorlatilag arannyá válik.

via GIPHY

177 millió - ennyien követik már az Instagramján Kim Kardashiant, aminek köszönhetően a dollármilliók azóta is szüntelen vándorolnak a zsebébe. Neki nem is nagyon kell mást tennie, mint képeket posztolni a luxuséletéről, új ruháiról, körmeiről, és néha a hajáról. Megkockáztatjuk, neki lassan már kötelessége is megtenni ezeket, azaz biztos előfodult már, hogy csak azért vett fel egy-egy polgárpukkasztó szettet, vagy ment el fodrászhoz, hogy legyen mit megosztania. Ez ugyanis újabb beszédtémát szolgáltat, új rajongókat hoz, és a kassza csörög...

Kim Kardashiant láttuk már barnán és szőkén is - most azonban vörös lett! Furán vörös!

Futótűzként terjednek a vöröshajú képek! Képtelenség megszokni!

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra