Egyedülálló anyuka lesz a TV2 sztárja - elárulta, miért szakítottak a párjával! - Fotók

Áprilisban, kismama-fotókkal kürtölte világgá örömét, édesanya lesz. De már akkor megjegyezte azt is, egyedülálló. Most megrázó vallomást tett.

"Jó sokáig vártam rád, néha már arra gondoltam, talán nem is jössz. És most mégis itt vagy, engem választottál és a világ egyik legboldogabb emberévé tettél. Még úgy is, hogy tudom, nem lesz könnyű nekünk, kettőnknek. De nagyon várlak!” – írta a közösségi oldalán Köböl Anita. A TV2 műsorvezetője akkor már hosszú hetek óta osztotta meg a közösségi oldalán kismama-fotóit, és látszólag nagyon boldog volt. Azonban hamar kiderült, a párjával szakítottak.

via GIPHY

Az elmúlt hónapokban is folyamatosan kapta a kérdéseket gyereke apjával kapcsolatban, Köböl Anita most a Hot! magazinnak árulta el, miért maradt egyedül. "Nem könnyű erről beszélni, ez egy összetett történet" – kezdte a hetilapnak.„Történt egy fájó változás az életemben, és emiatt egyedülálló anya leszek. A sebeket sokan feltépik, mert kíváncsiak, és nem törődnek azzal, hogy eközben én mit érzek, min megyek keresztül. A családalapítást én sem így képzeltem el soha! De az egyik oldalon született egy döntés, amire már csak a saját döntésemmel tudtam reagálni, mégpedig hogy soha nem vetetném el a kisbabámat! Sokáig nagyon fájt, de mára megbékéltem a helyzettel. Eleinte sokat sírtam, és közben rettegtem, nehogy ártsak vele a pocakomban növekvő kis lénynek. Nem akartam a fájdalmam foglya maradni" – mesélte a Hot!-nak.

Anita már a hetedik hónapban van, gyönyörű kismama! A hetilapnak azt is elárulta, hogy mászott ki a gödörből!

Egyedülálló anyuka lesz Köböl Anita - először szólalt meg a szakításáról!

Címlapfotó: Instagram/kobol.anita

24 óra