Leleplezi az Insta hazug világát ez az újságíró - felrobbant az oldala! - Fotók

Tényfeltáró riport ez amúgy: lassan egymillió követője van annak az újságíró-fittneszmodellnek, aki a saját testét veti be, hogy leleplezze az Instagram hazug világát.

Nem ez az első eset, hogy valaki valami hasonlóval próbálkozik. Legutóbb egy akkor 23 éves lány történetét mutattuk be. Neki is elege lett ugyanis abból, hogy az Instagram illúziókat kínál csak a felhasználóknak. Sara négy éven át mutatta meg a valóságot az illúzióval szembe állítva, mire felfedezte magának a viág, addigra azonban már több százezren követték őt. Az újságírónő módszere keményebb, de előbb nézzük meg Sara egyik képét:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sara Puhto (@saggysara) által megosztott bejegyzés,

Danae Dubajban él, újságíróként, fittnesz-modellként is ismeri a világ és ezt nem túlzás kijelenteni. Neki ugyanis lassan egymillió követője lesz, köszönhetően annak is, hogy jó ideje nem csak azokat a képeket posztolja ki, amiket mások is kitennének, hanem megmutatja a nyers fotót is mellette, ami az esetek többségében a törölt mappában végzi. Sőt, ma már videókat is közzétesz arról, hogyan készült el a "tökéletes" kép. Tőle hitelesebb influenszer kevés akad manapság, pláne a modell kategóriában.

Íme a leleplező képek és videók - összeugrik az Insta-modellek gyomra tőlük!

Megdöbbentő, hogy mit lehet művelni egy sima képpel!

Címlapfotó: Instagram/danaemercer

24 óra