A Google-térképen találta meg az átjárót a földönkívüliekhez a Youtuber! - Videó

Nem mindennapi videót tett közzé egy Youtuber, amit máris százezrek néztek meg. Azt állítja, megtalálta az átjárót az idegenekhez.

Egy lakatlan indonéz szigeten találta meg az átjrót az idegenek világába - ezt állítja a Youtuber, aki egy videót is készített, amivel az állításait bizonyítaná. A férfi a Google Earth-öt böngészte, amikor szemet szúrt neki a különös lyuk, le is mérte, és rájött, egy közel 20 méter széles átjáróról van szó. Az is különleges szerinte, hogy amennyiben a műholdfelvételeket nézi az adott területről, azokon hol felhők takarják el a kaput, hogy a tenger lepi el. Ez ugyanis közvetlenül a parton, a homokban helyezkedik el.

Scott Warring videóján is jól látszik az a különös hatszög alakú képződmény, amit nehéz lenne így azonosítani. A szigeten látszólag életnek nincs nyoma, legalábbis emberek által lakatlannak tűnik. A Youtuber ráadásul egy képelemző program segítségével is elemzi a látottakat, és azt is megállapítja, jól látszik, ahogy egy UFO épp elhagyta a bázist. Természetesen a kommentháború azonnal kitört, akadnak, akik szintén furcsának találják a dolgot, de sokan orvoshoz küldik a férfit. Egy dlogban azonban szinte mindenki egyetért: el kell menni és meg kell nézni!

A férfi számára mindenesetre egyértelmű: ez az átjáró az UFO-k titkos bázisára!

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra