Gyönyörű műsorvezető Brad Pitt új szerelme! Mutatjuk - Fotók

Tavaly az év végén egy 30 éves színésznővel kapák le, a friss hírek szerint most egy csinos tévés lehet a szerelme. Nyilvánosan is utalt rá.

Amióta véget ért Brad Pitt és Angelina Jolie házassága, jószerivel csak találgatások jelentek meg a sármos színész szerelmi életével kapcsolatban. Tavaly egy bulvármentes életet élő spiritiszta oktatóval, Sat Hari Khals-ával boronálták össze. A kapcsolatukat azonban nem vállalták fel. Majd ősszel egy 30 éves színésznővel látták gyakran, több paparazzi kép is készült róluk. Alia Shawkat-tel azonban szintén nem léptek ki a rivaldafénybe.

via GIPHY

Most itt az újabb barátnő, és a korábbiaknál mindenképp komolyabb. Erről ugyanis Jennifer Aniston és Angelina Jolie exe saját maga beszélt. Brad Pitt a csinos tévés műsorvezetőt egy vörös szőnyeges eseményen ismerték meg egymást, a járvány miatt azonban esélyük sem volt arra, hogy randini kezdjenek. Pedig a találkozásuk után Brad lelkesen újságolta, mennyire működik köztük a kémia, és alig várja, hogy randira hívhassa, ha Los Aneglesben jár.

De vajon mit szól ehhez a nőhöz Aniston és Jolie? Tényleg gyönyörű!

Íme a nő, aki elcsavarta Brad Pitt fejét! Ő maga mondta!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra