Friss híreket közölt Czibók Laci barátnője az agyvérzést kapott párjáról - Videó

Nem túlzás, szinte az egész ország aggódik Cziból Lászlóért, akit sokan ÉNB Mikiként ismernek. A férfi agyvérzést kapott, párja friss híreket közölt.

Czibók László párja, Georgina egy hete a YouTube-ra feltöltött videóban tudatta a világgal, hogy a közkedvelt ÉNB Miki agyvérzést kapott. Az Éjjel-nappal Budapest sztárját kritikus állapotban vitték kórházba, párja akkor annyit mondott, nem biztos, hogy felépül. „Elég nagy területet érintett az agyvérzés, nagyon kell neki a szurkolás. Minden esély megvan, hogy nem jön vissza, és azt szeretném, ha ma este 8 óra körül mindenki egyszerre imádkozna érte” – mondta sírva a videóban Georgina. Most friss híreket közölt szerelme állapotáról!

Laci barátnője egy friss videót posztolt a közösségi oldalán, ebben arról számolt be, egy hét múlva megpróbálhatják felébreszteni az altatásból párját. „Megvolt a CT-vizsgálat, az orvosok pedig azt mondták, egy picit jobb az eredménye, mint pár napja volt, és stabilabb az állapota is." - mondta a lány a videóban. A lány szerint szerencséje volt Lacinak, hiszen a vérrög nem szétrobbant, csak szivárgott az agyában. Az előbbi valószínűleg az azonnali halálát eredményezte volna.

Címlapfotó: Instagram/laszloczibok

24 óra