Megan Fox nem akárkivel bukott le - posztolt, majd megszólalt a férj! - Fotók

5 év után decemberben újra együtt jelent meg nyilvánosan a férjével Megan Fox. A friss hírek azonban nem ennyire örömteliek.

A fimes karrierjét egy picit a háttérbe szorította egyéb vállalkozásai miatt, de így is emlékezetes jeleneteket köszönhetünk a gyönyörű színésznőnek a közelmúltból is. Megan Fox a Zeroville című alkotásban fehérneműben vállalt pikáns jelenetet, rajongói legnagyobb örömére. Ő ugyanis azon kevés színésznők egyike, aki nőként is a legszebbek között van számontartva. Nem csoda, hogy férje hosszú évekkel ezelőtt lecsapott rá, és meg is hódította. 

via GIPHY

Megan és férje, Brian Austin Green már évekkel ezelőtt beadta a válókeresetet, aztán mégis együtt maradtak és született az előző két gyerekük mellé egy harmadik, így most már a 7 éves Noah, az 6 éves Bodhi és a 4 éves Journey szülei. A színésznő és párja most decemberben az Amazon megmentéséért szervezett gála vendégeként jelent meg együtt a vörös szőnyegen. Azért is ment csodaszámba mindez, mert öt éve soha nem jelentek meg nyilvánosan együtt.

A napokban a férj egyik posztja azonban nagy vihart kavart, Brian Austin Green pedig most meg is szólalt. Szomorú hírt közölt!

Íme Megan Fox pikáns jelenete és ruhája!

Címlapfotó: Instagram/meganfox

24 óra