Hátborzongató részletek Szilágyi István meggyilkolásáról - megszólalt a szemtanú! - Fotók

Újabb részletek derültek ki Szilágyi István halálával kapcsolatban. Egy kisbolt tulajdonosa sietett a színész segítségére, megrázó, mi mindent látott.

A közösségi oldalakon kezdett terjedni a hír vasárnap: gyilkosság áldozata lett Szilágyi István. A népszerű színészt reggel, az otthonában találták holtan. "A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. május 3-án 7 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten a XVII. kerületi X. utcában, egy családi házban egy férfi bántalmazza apját. A rendőrök a helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, majd szemlét tartottak és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta" - írta meg a rendőrség honlapja a gyilkosság kapcsán. 

via GIPHY

Az is kiderült, a férfit előállították, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását. A tragédiával kapcsolatban mára pedig megrázó részletek derültek ki: a Blikk híre szerint a színész felesége zokogva szaladt át a szomszédos kisboltba reggel, hogy segítséget kérjen. Azt mondta az ott dolgozóknak, fia rátámadt a férjére, sőt, attól fél, meg is öli.

Egy Sándor nevű férfi rohant át a házba, borzalmas dolgok szemtanúja lett!

Borzasztó képek - ezt látta a szemtanú Szilágyi Istvánék otthonában!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra