Megőrül a világ ennek a vízvezetékszerelőnek a modellképeiért! El fogsz ájulni - Fotók

Egy 27 éves vízvezetékszerelő a divatvilág új sztárja. Nem ő az első, aki az internetnek köszönhetően lett sztár, de Sandra története mégis különleges.

Az internetnek köszönhetően gyakorlatilag már bárkinek megadatik, hogy felfigyeljenek a tehetségére, PSY nevű előadóról feltehetően Európában sosem hallottunk volna, ha nincs a Youtube. A Gangnam Style azonban az egész Földet bejárta, és sorra döntötte a rekordokat. Hasonló a helyzet, ami a szép lányokat illeti. Nemrég mutattuk be a 23 éves Tanya történetét, aki óránként héromezerért dolgozott a Mekiben, majd nyilvánossá tette az Insta-oldalát, egy modellügynök pedig lecsapott rá. Ma naponta 400 ezret keres. Most egy 27 éves vízvezetékszerelő miatt hangos a divatszakma.

via GIPHY

Sandra Hunke egyre gyakrabban cseréli a kék munkásruháját a vezető divatházak ruháira. A vízvezeték, klíma- és fűtésszerelő három éve kezdett el modellkedni, azóta pedig az egész élete a feje tetejére állt. Szépségének és történetének köszönhetően tévés sorozatszerepet is kapott, és egymásnak adják a kilincset a legnagyobb cégek, hogy vele dolgozhassanak. De ő hűséges marad kollégáihoz és a szakmájához: hiába akarta hetekre lekötni egy milánói divatcég is egy bemutató-sorozatra, ő nem tudta elképzelni, hogy közel két hónapig ne szereljen vízvezetékeket.

Kétkezi munkával keres napi 24 ezret, pedig 300-at is kaphatna modellként! A képeit látva megértjük...

Íme a világ legszexibb vízvezeték szerelője és két élete!

Címlapfotó: Instagram/sandra_hunke

24 óra