Váratlan fordulat VV Fanni ügyében: újabb levelet írt a bíróságnak a koronatanú!

Januárban a bíróságon tett váratlan bejelentést az ügyészség, jelentkezett egy tanú, aki azt állítja, tudja, hol a lány holtteste és ki ölte meg. Most ismét "jelentkezett".

Két és fél éve lesz lassan, hogy a valóságshowból megismert Novozánszki Fanni eltűnt, a nyomozás arra az eredményre jutott, gyilkosság történt. A lány feltételezett gyilkosa egy B. László nevű férfi, aki a hatóságok szerint a lányt értékei megszerzése miatt ölte meg. A 35 éves férfi tárgyalása januárban kezdődött meg. Az ügyészség akkor jelentette be, jelentkezett a gyanúsított egyik rabtársa, aki állítása szerint mindent tud a gyilkosságról.

Ezt állította a titokzatos tanú a januárban írt levelében!

A levélíró akkor azt ígérte, elárulja, ki ölte meg Fannit és hová rejtették a hottestet, cserébe pedig azt kéri, büntetése hátralévő részét engedjék el. A Blikk friss híre szerint azonban most arra kéri a bíróságot, mentsék fel a vallomástétel-kötelezettség alól. A férfi álltólag retteg attól, hogy kiderül a személyazonossága, ami miatt a későbbiekben problémái lehetnek. A lap azonban úgy tudja, a férfinak vallania kell majd, de megteheti írásban.

A VV Fanni ügy vádirata szerint B. László egy ismerősétől tudta meg, hogy Fanni jól áll anyagilag, és elhatározta, pénzt szerez tőle - akár erőszakos úton is. 2017. november 20-ára beszéltek meg találkozót Fanni otthonába, ahol Fannit bántalmazta, majd a magatehetetlen lányt és az értékeit is magával vitte. Az ügyészség nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolja B. Lászlót.

Címlapfotó: Facebook

24 óra