Sokkolja a rajongókat: ez a Kardashian-lány kiszáll a családi realityből! - Fotó

A közösségi oldalán kotyogta ki, a hír azonnal megrázta a rajongóit. Egy Kardashian-lány ksizáll.

Esküvők, szakítások, gyermekáldások, sőt, egy nemátalakító műtét is: 2007 óta a Kardashian-Jenner lán a tévéképernyőn éli az életét, mára már a család tagja dollármilliomos is lett belőle.

De a lányok egyikénél betelt a pohár!

A sikeres sorozat legnagyobb rajongói már egy ideje sejtették, jó ideje ő maga is többször utalt rá, úgy tűnik, a döntés megszületett: 

Kourtney Kardashian eltűnik a képernyőről!

A családi reality 18. évada történelmi mérföldkőhöz érkezett. A nézők a képernyő előtt ülve lehettek a szemtanúi, ahogyan egy vitát követően Kourtney egy hatalmasat lekever Kim-nek.

Ezt követően egy néző a Twitterén írta meg a véleményét: Kourtney-nek el kellene hagynia a műsort. Szinte hihetetlen: a poszt alatt megjelent a világsztár és nyilvánosan reagált rá.

"Ezt tettem. Pá" - írta.

"Úgy döntöttem, hogy több energiát szeretnék fektetni az életembe anyaként" - mondta ezzel kapcsolatban egy másik fórumon, de mindenkit nyugtatott: döntése nem az örökkévalóságnak szól, bár valóban egy hosszabb szünetre készül.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

A rajongói megértik a döntést, pláne azok után, hogy Kourtney idén elindította az életmód-portálját és egyéb vállalkozásokat is tervez.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra