Szívszorító videó került elő Kobe Bryant 13 évesen elhunyt lányáról!

Rajongásig szerette az apját, mindent ellesett tőle.

Továbbra sem tért magához a sokkból a világ: vasárnap délelőtt Los Angelestől alig 50 kilométerre lezuhant egy helikopter, a fedélzeten a legendás kosársztárral, Kobe Bryanttel és 13 éves lányával, Gigivel. A 41 éves sztár halála világszerte beszédtéma, vasárnap a Los Angeles Lakers otthonánál is ezrek gyászolták őt, a hírességek pedig szívszorító sorokkal és képekkel búcsúznak tőle a közösségi oldalakon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kobe Bryant (@kobebryant) által megosztott bejegyzés,

A balesetet a kiszivárgó hírek szerint a sűrű köd okozhatta. A rendőrség a saját gépeit is a földre parancsolta, amikor Kobe-ék meg útra keltek. Kilencen voltak a fedélzeten, a felszállás után nem sokkal 70 kilóméteres sebességgel csapódtak a földbe. A balesetet senki nem élte túl, a sztár kislánya, a 13 éves Gigi sem. Négy lánya közül ő volt az, aki szinte mindig kint volt a Lakers meccsein az apjával és az volt az álma, ő is profi kosaras legyen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kobe Bryant (@kobebryant) által megosztott bejegyzés,

Egy most felbukkant videóból az is kiderül, hihetetlen tehetséget örökölt az apjától: 13 évesen, tűsarkúban mutatta meg néhány hete, mindkét kezével képes betalálni, és mindent tud, amit csak tudnia kell ilyen fiatalon erről a játékról.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra