Grammy: Ariana Grande gomolygó füst lett, Cardi B villantós ruhába bújt! - Fotók

Billie Eilish rekordokat döntött, a Gramy-gálán pedig Kobe Bryant halála is téma volt. A legnagyobb feltűnést azonban ezúttal is a villantó és fura ruhákba öltöző hírességek okozták.

Az idén 62. alkalommal rendezték meg a Grammy zenei díjátadót, a sors furcsa fintora, hogy épp abban a Staples Centerben, ami a Los Angeles Lakers kosárcsapat otthona is. Így természetesen az est folyamán több alkalommal is megemlékeztek Kobe Bryantről, a vasárnap tragikus balesetben az életét vesztő los angelesi legendáról. A díjátadó egyik legnagyobb szenzációja, hogy az alig 18 éves Billie Eilish 5 díjat söpört be: megnyerte az év lemeze és az év poplemeze díját, de övé lett a legjobb dal, és a legjobb új előadó elismerés is.

via GIPHY

Ami legalább ekkora beszédtémát szolgáltat, az a sztárok ruhái. Idén szokatlanul sok híresség döntött úgy, hogy fehérnemű nélkül vonul a vörös szőnyegen, közülük talán Cardi B villantotta a legmerészebbet. Gyakorlatilag semmi nem takarta a felsőtestét némi túlzással. Akadt olyan sztár, aki állólámpának öltözött, Ariana Grande mellé meg senki nem tudott volna odaállni szelfizni egyet - a ruhája ugyanis megakadályozta volna az ilyen fokú közelséget.

Íme, a legőrültebb és legnevetségesebb szettek és sztárpárok a vörös szőnyegen!

Ariana Grande szelfibiztos, Cardi B falatnyi ruhába bújt!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra