Döbbenet! 25 évesen lett öngyilkos a magyar focista

Szörnyű hírt tett közzé a szabolcsfociinfo.hu.

A lap információja szerint vasárnap öngyilkos lett a DVSC korábbi focistája, a 25 éves Molnár Tamás. A fiatalember jelenleg a Dombrád játékosa volt, de korábban játszott a Cigánd és a Hajdúböszörmény együtteseiben is.

"Tamásnak lelki problémája, volt, de hittük, hogy sikerül megoldani a helyzetet. A szurkolók sokszor nem értették, hogy az a játékos, aki egyik mérkőzésen a különbséget jelenti, máskor visszafogott teljesítményt nyújtott. Senki nem tudta rajtam kívül, mi bántja, én viszont mindig bíztam benne. Hétfőn reggel jött egy telefon egy kedves barátomtól, hogy úgy érzi, valami baj van. Arra kért, hogy nekem picikét könnyebb, nézzek már utána: telefonáltam néhányat, és kb. tíz perc múlva ismét kaptam egy hívást, ekkor közölték: Tamás itt hagyott bennünket. Nem volt egyszerű élete az elmúlt három évben. Elvesztettünk egy barátot, egy játékost, és egy nagyon jó embert. Nagyon fogsz hiányozni" - nyilatkozta Tóth János, a Dombrád elnöke-edzője.

Molnár Tamás a debreceniek első csapatában öt Ligakupa-mérkőzésen szerepelt a 2013/14-es szezonban.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra