Tragédia! 13 és 15 éves lányok is meghaltak a lovaskocsi balesetben Segesdnél! - Fotók

Háromra nőtt a halálos áldozatok száma, két kislány van köztük...

Egy tehergépkocsi és egy lovaskocsi ütközött össze csütörtök késő este a 68-as főúton Segesd határában. A rendőrség korábbi híre szerint a baleset következtében két személy életét vesztette, hárman pedig megsérültek. 

A friss hírek szerint tovább nőtt a halottak száma: egy 13 éves lány, egy 21 éves fiú és egy 15 éves lány hunyt el. Utóbbi várandós volt!

A sonline.hu híre szerint a fogat öt utasa azonnal lerepült a járműről, a lovaskocsi deszkákra szakadt szét. "Az utasok közül egy 15 éves lány a baleset után nem sokkal belehalt sérüléseibe, ő várandós volt. A sérültek közül pénteken egy 13 éves lány is meghalt a kaposvári kórházban, egy 21 éves férfi pedig a nagykanizsai kórházban vesztette életét. Egy negyedik utasnak a lábát kell amputálni. A fogaton a lányok ötvöskónyiak voltak, a férfiak segesdiek." - írják.

Megrázó képeket tett közzé a rendőrség a helyszínről!

Eg szemből érkező autós látta a történteket, ő arról számolt be, hogy a sötétben nem lehetett látni a kivilágítatlan lovaskocsit, a fogaton ülők pedig nem viseltek láthatósági mellényt. A balesetben a ló is annyira megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét: a rendőrök egy hivatásos vadászt hívtak, aki fejbe lőtte az állatot.

A baleset körülményeit a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Címlapfotó: Police.hu

24 óra