Bréking! Újabb fordulat VV Fanni eltűnésének ügyében!

Lassan két éve már, hogy eltűnt Novozánszki Fanni, most újabb megdöbbentő dologra derült fény.

Nem mindennapi dolgokat tudott meg a Blikk VV Fanni családjának ügyvédjétől. Dr. Lichy József ugyanis betekinthetett a Fanni eltűnése miatt indult nyomozás irataiba, amiből kiderült, az előzetesben lévő B. László a laptopján rákeresett az „elkábítani” kifejezésre. Ez a lap szerint arra utalhat, hogy ha a megölését nem is tervezte, mindenképpen cselekvőképtelenné akarta tenni későbbi áldozatát. Előkerült egy kilenc másodperces videó is, amelyen a férfi a ház teremgarázsában az ölében cipeli az alélt, hiányos öltözékű lányt, majd beteszi a bérelt autójába.

"Láttam végre azt a videót is, amin a férfi rogyadozó lábbal cipeli Fannit, látszik, alig bírja el a magatehetetlen lányt. Novozánszki Fanni hiányos öltözetben van a képen, a szoknyáját külön hozza magával a gyanúsított. Miközben viszi Fannit, még egy lakóval is találkozott, aki rákérdezett, mi történt a lánnyal. Erre azt felelte, hogy Fanni ittas, ezért kell így vinnie." - mondta a Blikknek az ügyvéd.

Váratlanul tűnt el Fanni - ez derült ki eddig!

Az ügyvéd az iratbetekintés után azt mondta, érzése szerint gyilkosa megfojthatta Fannit, a testét pedig valahol a Dunába dobta. "Szeretném cáfolni azt a tévhitet is, hogy Fanni és B. László között szerelmi vagy akár baráti kapcsolat lett volna, hiszen a férfi álnéven jelentkezett be a lányhoz, aki valószínűleg nem fogadta volna, ha tudja, ki készül hozzá. Talán rájött, hogy B. pénzt akar kicsalni tőle, ő pedig nem akart adni neki. Annyi igaz, hogy egy közös ismerősük összeismertette őket, de miután Fanni átlátott a férfi szándékain, többször már nem akart találkozni vele." - mondta Dr. Lichy a lapnak.

24 óra