Hogy bírja? Veszélyes, amit Orosz Barbi művel

Naponta két órát alszik csak Orosz Barbi, és maga sem tudja, miért.

Hajnali egynél előbb szinte sosem kerül ágyba, ám két óra múlva akkor is felébred Orosz Barbi, ha egész nap rohangált, dolgozott, vagy sportolt - írja róla a Bors. Fél éve tart ez az állapot. "Kezdetnek lecseréltem a matracomat, a negyedik emeletre nem ér fel hozzám a város zaja, egészségesen táplálkozom, és sportolok is" – mondta a lapnak Barbi, aki beiserte: ksőn ér haza és olyankor még órákig számítógépezik.

via GIPHY

"Tulajdonképpen szeretek ébren lenni, de félek, hogy ez a kevés pihenés egyszer az egészségem rovására fog menni. A testemen vagy az arcomon egyébként szerencsére nem látszik az alváshiány, de gondolom, ez is be fog következni" – tette hozzá a műsorvezető, akinek azért is hiányzik az alvás, mert szeretne újra álmodni.

Nem látszik rajta - azt mondja! Íme a képei, döntsd el te!

"A 2–3 órás alvás még a fiatal, egészséges szervezetet is megviseli. Tartós kifáradáshoz, feszült, ideges idegállapothoz vezet, amely a koncentrációképességet is csökkenti. A fáradt szervezet intenzívebben reagál a stresszre is" – mondta dr. Kertai Aurél háziorvos a Borsnak Barbi története kapcsán.

Címlapkép: Instagram/OroszBarbaraTusarok

24 óra