Élő videóban osztotta meg Kasza Tibi, hogy bajban van a felesége miatt!

"Te is figyelj, Manó, mert ez a kapcsolatunkat érintő komoly probléma és komoly válság!" - szögezte le élő videójának első perceiben Kasza Tibi, miután észrevette, felesége, Manker is nézi őt.

Aztán a tárgyra tért.

Tibi nem titkolta, ezúttal a karrierje forog veszélyben, mégpedig az énekesi és ebben számít most a rajongói segítségére. 

Bizony, Tibi hangos elmélkedésének van alapja, hiszen férjként, leendő kislányos apukaként már nem válogathat kedvére a témák között, ami a következő slágereit illeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Edzés után is őszinte mosolyom. ???

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

"Rengeteg témaötlet kiesik, ami veszélybe sodorná a kapcsolatomat" - mondta viccesen Tibi, majd példákat is felsorolt. Sőt, el is énekelte őket. "Hol van az a lány, aki tudja, mitől lennék boldog újra...  Na most ebben a pillanatban elmenne egy vajazó késért, amit beledöfne a gyomromba" - magyarázta nevetve Tibi, majd jöttek az újabb slágerek: "Mielőtt végleg elmegyek", "Itt vagy velem, édes kisfiam", "Nincs szerencsém, a szerelemben nincs szerencsém", ... Hűtlenség, szakítás, boldogtalanság kizárva - csak úgy, mint a kisfiús dalok is.

De akkor mit írjon? Ebben vár segítséget tőlünk, tőletek kommentben.

 

24 óra