Megdöbbentő dolgot árult el a lánykérésről Alexa! Sokaknál kiverte a biztosítékot!

A TWN.hu elsőként írta meg, ÉNB Alexa Farkas-ra változtatta a vezetéknevét, és azóta elárulta azt is, miért - férjhez megy. Most nem csak ezért örjöngenek a rajongói.

Kapott hideget-meleget az elmúlt hetekben, amióta felvállalta új kapcsolatát, ÉNB Alexa a jelek szerint nem veszi le a lábát a gázról. Május végén ismerte be, hogy a hónap közepén szakított a fiatal párjával, majd öszejött a mesterével. Azóta körülbelül két hónap telt el, de Alexa egy tévéműsorban a napokban már háromról beszélt, ami friss szerelmét illeti. Ki ne tudná, összejött a 26 évvel idősebb spirituális mesterével, Balázzsal. 

 

♥️

A post shared by Farkas Balázs (@farkas.balazs.arpad) on

Amióta felvállalták szerelmüket, Alexát eleinte attól féltették, agymosáson esett át, egy szekta tagja lett. Később egy tévéműsorban ismerte el, ő "szedte fel" az ötgyermekes férfit. "A mester és tanítványa viszony nálam indult el először. Tovább néztem, mint kellett volna. Mikor így elmerengsz valakin, csak nézed és mesél és néztem, néztem, néztem és láttam, hogy a többiek már rég mással foglalkoznak, én meg még mindig őt nézem. És elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé" - mondta a Mokkában.

 

????

A post shared by Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) on

A napokban ismét a TWN.hu szolgált friss fejleményekkel, ami ezt a különös szerelmet illeti. Egy olvasónk hívta fel a figyelmet rá: Koholák Szandra, azaz Alexa a közösségi oldalán megváltoztatta a nevét. Több mint 140 ezer rajongó figyeli ott minden lépését, kizárt, hogy titkolni szeretné, ismét jelentős fordulat állt be az életébe - a neve már Farkas Alexandra. 

Azóta Alexa nyilvánosan ismerte el, férjhez megy. A 24.hu-nak adott interjúja miatt az internetezők ismét felháborodtak.

Kiderült, hogy a lány ma egy hete megkérte a férfi kezét!

"Szeptemberben fogunk összeházasodni. Nem szeretnénk nagy felhajtást, úgy néz ki, hogy csak négyen leszünk: két tanú, és mi Balázzsal. Az eskü a lényeg, semmi más, így lagzi sem lesz" - mondta a lapnak.

Alexa azóta a FEM3 Café meghívását is elfogadta, ahol részletesebben is elmesélte, valóban ő udvarolt a férfinak, valóban ő kérte meg a kezét, és valóban nem akarnak nagy felhajtást. Közös útjuk, hogy másokon segítsenek - tudatta a világgal.

 

 

24 óra