Megmutatta luxusotthonát Bódi Guszti! Meseszép álomotthon!

Bódi Guszti és családja már régóta szépítgeti, csinosítgatja otthonát, amit most az egész roszágnak megmutattak egy lakoma keretein belül, ahol vendégül látták Tinát, Emiliót és Vivikét. - írja a Blikk

Hossas munkálatok után, végre elnyerte a ház a végleges formáját, aminek főként Guszti volt a megálmodója de természetesen az egész család besegített a tervezésben.

"Főleg Guszti volt az egész megálmodója, de bevonta a gyerekeket is. Mindenki hozzátett egy kicsit és így alakult ki ez a végleges forma. Az arany színnel nem spóroltunk, nagyon szeretjük. A bútorokon is megjelenik egy-egy arany motívum" - árulta el Margó.

Nézd meg Bódi Gusztiék luxusotthonát

"Nagyon jó ízlése van Margóéknak jó érzékkel és szépen újították fel a házat. Margó mindenből kiveszi a részét, főz, mos, takarít, szervezi a fellépéseket és a ház felújításában is részt vett. Ebben  - és a sütési-főzési kedvünkben is - hasonlítunk" - mondta Tina, akinek férje egy elképesztő beatbox produkciót is bemutatott az este folyamán.

"Nagyon jól éreztük magunkat a Bódi családnál, akik Mama (Bangó Margit) régi barátai. Még az első, több mint húsz évvel ezelőtti TV-s szereplésük felvétele is előkerült az este folyamán. Nagyon jól nyomták már akkor is. El tudok képzelni egy Bangó Margit-Bódiék-Emilio fellépést. Remélem egyszer sor kerül erre" - mondta Emilio, akinek fergeteges szájdoboló produkcióját ma 21:00-tól láthatják a nézők a Sláger TV-n.

Bódi Guszti